fredag 3 december 2010

Helgbaket

Fjuktkaka

1 dl socker
4 ägg
2dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
nötter
2 liter whisky

Ta fram en stor skål. kolla whiskyn genom att smaka.
Häll whiskyn i ett dlmått och drick.
Upprepa . Sätt på elvispen
Smaka återigen på whiskyn, om den firtfarande håller kvaliteten.
Blanda 1 dl smör i en stor skållägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarnade är god, drick ännu en kopp.
schtäng av elvischpen.
Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad fjukt?
Schätt på elvispen igen.
Om den fjuktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muucschkrejsel.
Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.
Shen schka du schila salt, 2 dl eller nå´t schånt.
de e inte scå noga!?
Kolla wischkyn.
Schila citronsaften, lägg till en mat?scek? och schå socker, eller? Nå´t,
va faaaan????
schmörj ugnen med NIvea. Vrid kakformen på 200 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.
Shläng ut schkålen genom fönschtret, och? aschå kolla sen whiskyn
Gå och lägg dej.? Vem fan shänner för en jävla fjuktkaka i alla fall???

1 kommentar: