torsdag 17 februari 2011

Hipp Hipp Hurra för lille Prins Bus idag

Idag fyller min lille prins 1 år. Tänk vad tiden springer iväg... Och igår gjorde jag en tårta i all ENKELHET som vi skulle ta med oss till Babycafeét. Tyvärr har han hostat hela natten så jag bestämde mig för att vi får stanna hemma. Ska fira honom ordentligt på lördag så jag vill gärna att han är pigg till dess... De är dessvärre inget som man kan styra...Blev nyfiken att testa Icas färdigkavlade marsipan efter att Linda skrevit om den i sin blogg. Jag måste erkänna att man är rätt trött på SP så de va himlans gott.
Tårtan är fyllt med Jordgubbsmousse och Mango o Passinonfrukt. Spaklad med grädde, täckt med marsipan. Pingu är oxå i marsipan och de andra detaljerna i Moduleringspasta.

Hipp Hipp Hurra för vår lilla goa Bus idag!!!

5 kommentarer:

 1. Åhh grattis Edwin! På söndag är det Sixtens tur, att våra prinsar är så stora! Och vilken fin tårta Edwin fick!! Ska testa marsipanen på söndag.
  Sixten är född i Lund, är Edwin född i hbg?

  SvaraRadera
 2. Grattis Edwin! Vilken tur du har men en mamma som kan baka så fina och härliga tårtor! :) Pingu är jättefin.

  SvaraRadera
 3. Så söt! Marsipan är gott :-)
  Hoppas han är bättre nu!

  SvaraRadera
 4. Tack :) Tycker Pingu ser ut som han har rökt nåt olämpligt. Har ni sökt på Pingu på Youtube. Vuxen humor....

  SvaraRadera
 5. Tack så hemskt mycket för din hjälp!! Då köper jag den och hoppas på det bästa :) Självklart vill jag hjälpa till, dock förstod jag inte helt vad du menade. "Blogglistan", är det den offentliga eller min privata lista du syftar på :)?

  SvaraRadera