Ingredienser
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader.2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.
3. Smält smöret, häll i matolja och sirap, blanda det med äggsmeten.
4. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.
5. Hacka chokladen och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten) och blanda den med smeten.
6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.
7. Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 12 minuter. Muffinsen sjunker ihop i mitten när de tas ut. Låt svalna.
Vad gott! Kladdkakemuffins är aldrig fel!
SvaraRaderaJag gjorde kladdkaka häromdagen,så himla sjukt gott.
SvaraRaderaoch älskar när de är kladdigt vilket dina är..mumma