torsdag 21 oktober 2010

iDaG sPöKaR dE

Fick sådan lust att göra spöken när jag läste Jennies blogg idag sweetsugarcakes. Jennie är bara inte en enorm inspiration utan även min vän =) Tänk att kunna göra sådana fina tårtor som henne.
Spökerna var busenkla att göra och man blev verkligen mamma nr 1 när jag serverade Tilde och hennes kompis dessa.Detta MÅSTE bli Månadens sötsak. Temat denna månad är Höst och då passar denna perfekt. De här klara alla att göra och barnen kan även vara med.

Ett kanon tips till Halloween festen
Gjorde vanliga chokladbollar, täckte de med sockerpasta och svart marsipan som ögon. bUsEnKeLt
Pumpan gjorde jag av sockerpasta.


Jag och Tilde har pyntat lite inför Halloween. Helgerna går ju alldeles för fort över så vi börja njuta redan nu =)

7 kommentarer:

 1. Vad roligt! Visst är det kul att man får göra lite spöken inför Halloween :-) Käckt med chokladbollar under, perfekt för barnen!

  SvaraRadera
 2. Jätte söta små bakelser :)

  SvaraRadera
 3. Ååå VAad glad jag blev mina första komentarer. Jippijajjaja!! Nu tror jag att jag måste fira med en öl =)

  SvaraRadera
 4. Bor i Åstorp och tyvärr finns det inget i närheten här och Finja är det närmsta :)

  SvaraRadera
 5. Tyvärr inte. Men jag och en kompis ska höra med några andra kompisar som också kan kan vara intresserade och i så fall försöka få en "egen" lite kurs.

  SvaraRadera
 6. Vad fina bakelser :) Har gjort liknande såna spöken jag också men jag får inte visa något förens efter halloween eftersom vi har middag för 20 gäster och någon kan se..
  kopierar in svaret här:
  Hej Sara! Roligt att du hitta hit :) Nappfluff är jättegott när man äter bara den så ja de var nog kombinationen som gjorde det. Däremot har jag gjort napparfluff och kinderäggsfluff och den fick betyg bättre än okey så med choklad tror jag också är helt okey =)

  SvaraRadera