fredag 31 december 2010

Mitt NyårsTal till Er

Detta året började helt underbart bra. Den 17 februari kom lille Prins Bus till världen. Sen den dagen så ler man säkert 100 gånger dagligen :) Herregud vad en sådan liten varelse kan göra under. Jag är VERKLIGEN tacksam att få vara hans mamma!! Med en ny liten så träffar man nya härliga människor. Man hittar dem som ger en enormt mycket positiv energi tillbaka.
I slutet av detta året fick min Morgan ett kanon jobb som verkligen har förändrat vår vardag. För inte behöver lille Edwin både mamma och pappa hemma, dygnet runt.
Jag blev dessvärre av med mitt men jag har ett nytt på G som jag tror kommer bli mycket bättre. Självklart ska jag fortsätta att sälja skor :) Men under andra omständigheter.
I slutet av sommaren hittade jag ett intresse hos Jennie på Sweetsugercakes, att baka tårtor i konstnärliga former. Efter några försök tipsade hon mig att starta en blogg.
Jag är enormt glad att jag gjorde de. Vilka människor de finns därute och vilka kunskaper dem sitter inne med. Jag hoppas att jag kan bli lika duktig en dag som tex Jennie. Men men vägen är lång och dyr. För de är ingen billig hobby man har börjat med... MEN SÅ KUL!!!

Hoppas alla vackra människor som läser detta få ha en härlig Nyårsafton

Va rädda om varandra. Så ser vi fram emot ett 2011 med MYCKET nya tårtor och bakverk. Denna vackra Julgranskulan fick jag av min söta syster:)

2 kommentarer:

  1. Gott nytt år till dig också Sara!

    SvaraRadera
  2. Tack Sara! Guldborden är gjord av små sockerpärlor. Jag har klistrat dit dem en och en så det tog en stund att göra det, men resultatet är jag mycket nöjd med :-)
    Tack detsamma! :-)

    SvaraRadera