lördag 5 mars 2011

Aj aj aj... Mina fötter...

Ja mina fötter värker. Har varit inne och jobbat i den nya snygga skobutiken i byn. Jag går helst i högklackat efterspm man endast är 1,63 och min sambo 1,93.... Men under graviditeten och nu när man är hemma med prins bus så skämmer jag bort mina fötter och håller mig nere på jorden... Började dock att arbeta i dessa snyggingarna
Alltså dem beiga. Dem är BARA 13,5 cm :)
Klarade dock bara 2 timmar. Men dagen därpå 2,5
På den högra bilden ser ni några godingar från Lola Ramona och den söta lilla väskan som JAG är ägare till ska få sova på min kudde inatt för visst är den hur söt som helst.

Jag bakade ju en tårta till invigningskvällen. Hade tänkt göra leopad mönster. Men mitt under skapandet gick min kära sambo förbi och sa sanningens ord. Ser mer ut som ett komönster... Jaja.

Tårtan innehåller vanlig passionsmousse (som jag köpt i en vanlig mataffär) som jag blandade ut med passionsfrukt och grädde. Den andra fyllningen består av Mörk Noblessfluff. En enormt god kombo.
Den är spaklad med grädde. De svarta består av Marsipan och de andra av dekorfondat.

Tyvärr så efter några timmar såg den ut så här... Den hade typ kasat ner.... Tur de inte var en beställningstårta....


Tänkte bjuda på lite bilder innefrån affären och kör ni förbi Markaryd i gränsen mellan småland och skåne vid E4:an Så hoppas jag att du tittar in och att JAG jobba då


7 kommentarer:

 1. Jättesnygg tårta! Synd att den föll ihop lite. Jag är grymt imponerad av att du jobbar i så höga klackar! Själv har jag mest raggsockor och inget annat på jobbet nuförtiden :-) Ser ut att vara en mysig affär, lovar att titta in om jag kommer förbi :-)

  SvaraRadera
 2. Duktig du är=)

  Jag vet faktist inte, men anar att det är det i så fall är det först gången jag känner av det!

  Den lille är beräknad 12e juli, och jag är redan rörlig som ett kylskåp:D

  SvaraRadera
 3. Vilken snygg tårta! Synd den rasa ihop lite, du vet inte vad det beror på? Hade aldrig klarat gå i såna klackar så jag tycker du är jätteduktig som klarat gå i dom så länge ändå :)

  SvaraRadera
 4. Kan föresten inte lägga till din nya blogg i min lista. Då kommer den gamla länken upp där de står att det inte finns någon blogg. Skumt!

  SvaraRadera
 5. Vilken fin affär.. snygg lampa (Ikeas maskros) den har jag hemma över köksbordet :P

  Jag måste ju säga att jag stendiggar din tårta och jag trodde faktiskt att det som hade kasat ner skulle vara så:P för jag tyckte det var kanonfint :)

  SvaraRadera
 6. Tråkigt när de är så. Har ingen aning om vad du ska göra. Har du bägge bloggarna kopplade till samma mail? De går inte att prova att byta mail på den ena så de förstår att de är två olika bloggar? Annars vet jag inte. Säg gärna till om du får ordning på de för jag vill gärna kunna länka till dig :)

  SvaraRadera
 7. Jättefin tårta!! Å vilken fräck butik!

  SvaraRadera